header

Studio Marichen

En av Telemarks ledende salonger, hvor kvalitet og velvære kommer i først rekke. 

Studio Marichen het opprinnelig "Marichen Hårverksted" og ble etablert i Henrik Ibsensgate i 2000. Med en slik beliggenhet var det vel bare naturlig å velge et navn med tilknytning til byens store sønn, Henrik Ibsen. Henriks far Knud, var grosserer med verksted i byen, og moren var datter av skipsfører og kjøpmann Johan Altenburg. Hun het noe så fint som Marichen Cornelia Martine, - og siden hun hadde tre navn, lånte vi det fineste, - et navn vi senere har strebet etter å leve opp til.

Vi har opp gjennom årene kontinuerlig utviklet vårt konsept og tilbyr i dag mange andre tjenester enn opprinnelig, noe som gjenspeiler endringen fra frsørsalong til "Studio for helhet og velvære".  Derav også navneendring til Studio Marichen.

Gaver og Gavekort. 

Vi selger gaver og gavekort til enhver anledning.

Her er et par eksempler på noe av det vi har gjort, med komplett styling for bryllup, selskap og ungdomsball.

brud_full_bredde_1.1

 

celine_i_sort_1.1

I Studio Marichen har vi kontinuerlig prosesser for forbedring og tilpasning til markedsbehovene. Dette har blitt en langt større og moderne salong, men i intime og koselige lokaler med alle bekvemmeligheter. "Studio Marichen" er derfor også en riktigere betegnelse på virksomheten.
Vi har i dag et komplett velværeprogram for våre kunder, naturligvis med alt innen hår og hårpleie, in-spa og hudterapi og massasje, fotterapi, negldesign og make up, forming og farging av bryn og vipper, hårfjerning m.m.

frisrstoler_1.1

Vår policy og mål er at vi til enhver tid skal være best på det vi gjør, samt hele tiden være oppdatert på arbeidsmetoder og produkter, slik at våre kunder alltid skal være fornøyd. Vi bruker den tid som er nødvendig for at opplevelse og kvalitet skal komme først. Vi benytter vårt personell sin mangeårige erfaring og vårt lune miljø, slik at opplevelsen skal være optimal. Det er selvfølgelig også viktig at vi til enhver tid har fokus på de krav myndigheten stiller til HMS i vår bransje.

 

frisrstoler_2_1.1

Vi forhandler kun kvalitetsprodukter fra våre anerkjente leverandører.

Mer i denne kategorien « Ledig stilling - Frisør Galleri »

Copyright Studio Marichen
Herkules, Ulefossveien 32, 3730 Skien
Egen inngang på taket.
Telefon: 35 52 48 97