header

Vårt Team

Marianne

skien by bli sommerfresh hos studio marichen marianne

Marianne er daglig leder og innehaver av Studio Marichen. Hun har vært i bransjen i mer enn 35 år og er utdannet innen både herre- og damefrisørfaget. Hun er i tillegg utdannet Make-Up artist og fargespesialist ved Make Up Akademiet i Kristiansand. Marianne er en perfeksjonist i alle deler av faget og en leder som vet hva hun vil. Hun er meget tydelig på at kun det beste er godt nok for kundene og at det skal være orden internt og topp kvalitet på alt som utføres på kunder.

marianne[at]marichen.no

Elisabeth

skien by bli sommerfresh hos studio marichen elisabeth

Elisabether har hovedansvar for det administrative i forhold til kunder, leverandører, ansatte, samt markedsføring. Hun avlaster Marianne, som får ennå mer tid med kunder og faget, som hun fremdeles brenner for.

Elisabeth har mange års erfaring fra arbeid med mennesker i Helsevesenet, noe som er meget viktig i den travle hverdagen i Studio Marichen.

elisabeth[at]marichen.no

Sonja

 

Sonja er  fotterapeut  med mange års erfaring. Det er mange som har følt seg langt "lettere på foten" etter å ha blitt tatt hånd om av Sonja. 

 

 

 

Olga

Olga_1.1

Olga er autorisert hudterapeut med mange års erfaring. Hun er i tillegg spesialist innen alt av behandlinger og produkter fra vår leverandør Pevonia. Allerede etter kort tid har hun rukket å opparbeide seg en god kundekrets basert på sitt hyggelige vesen og meget profesjonelle holdning, i tillegg til sin sterke fagkunnskap.

olga[at]marichen.no

 

Carolyne

carolyne2

 

Carolyne  har lang erfaring som frisør og er både utdannet i Kenya og i Norge. I tillegg til å være god i farger teknikker og klipp, gjør hun også hair extension, fletter,dreads, antipermanent, afrikansk hår.Hun er også utdannet Permanent makeup artist , hvor hun utfører forskjellige metoder innen dette. .Carolyne gjør også vippebøy,samt hull/piercing i ørene, nese og navel.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Gro Anita

 

 

 

Gro Anita er utdannet negldesigner. Hun gjør også alt innen voksbehandling. Brynstyling og vippebøy.

 

 

 

Mer i denne kategorien Ledig stilling - Frisør »

Copyright Studio Marichen
Herkules, Ulefossveien 32, 3730 Skien
Egen inngang på taket.
Telefon: 35 52 48 97